SVET ZANEMEO ZBOG REČI BLISKE PRIJATELJICE KEJT MIDLTON: Ono što je izgovorila seje BOJAZAN, kaže da je SLOMLJEN...
Kejt i Vilijam, Foto: EPA-EFE/ANDY RAIN

VELIKA BRITANIJA

SVET ZANEMEO ZBOG REČI BLISKE PRIJATELJICE KEJT MIDLTON: Ono što je izgovorila seje BOJAZAN, kaže da je SLOMLJEN...

Zabrinuti obožavaoci su primetili da nešto nije u redu pa su počeli da nagađaju razne scenarije

Objavljeno:

"Slomljena sam ovog trenutka, mislim da prolaze kroz pakao, nadam se da će se vratiti još jači...", prenosi Pejdž siks reči prijateljice Kejt Midlton i princa Vilijama, dizajnerke Amaje Ariete. Kao što je poznato, u martu je Midlton objavila da joj je dijagnostikovan rak nakon što se nekoliko meseci nije pojavljivala u javnosti.

Zabrinuti obožavaoci su primetili da nešto nije u redu pa su počeli da nagađaju razne scenarije, ali onda je princeza objavila video u kojem je otvoreno progovorila o svom zdravstvenom stanju, prenosi Jutarnji list.

„U januaru sam bila podvrgnuta velikoj operaciji abdomena u Londonu i tada se mislilo da moje stanje nije kancerogeno. Operacija je bila uspešna, međutim, testovi nakon operacije pokazali su da je rak bio prisutan. Moj lekarski tim je zbog toga savetovao da se podvrgnem preventivnoj hemoterapiji i sada sam u ranoj fazi tog lečenja“, rekla je Midlton.

Kejt Midlton dijagnotikovan rak
Kejt Midlton dijagnotikovan rak foto: PrintScreen/ X/ The Prince and Princess of Wales

Princeza je objasnila da nije ranije otkrila svoje stanje javnosti jer su ona i princ Vilijam prvo morali deci da objasne šta se događa. „Kao što sam im rekla, dobro sam i svakim danom postajem jača te se fokusiram na stvari koje će mi pomoći da ozdravim, u svom umu, telu i duhu“, dodala je.

Ranije ovog meseca, Vilijam je rekao da su njegova supruga i deca dobro, a princeza je još ranije otkrila da joj je lakše da prebrodi tešku situaciju jer su uz nju njen suprug, roditelji, brat i sestra. „Iako ih ne viđate često fotografisane zajedno, oni su uglavnom tamo u pozadini“, rekla je kraljevska analitičarka Kejti Nikol.

Bonus video:

10:04

VELIKA ANALIZA EKSPERATA ZA KURIR: Britanska monarhija na pomolu NAJVEĆE KRIZE IKADA! Šta se krije iza fotošopirane slike Kejt?

(Espreso/Nova/Jutarnji List/Prenela T.Š.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.