SAD SMO SVE VIDELI! CEGER ZA PIJACU IZAZVAO TOTALNI HAOS: Kada ga vidite biće vam SVE JASNO, pa kuda IDE OVAJ SVET?
Pijaca, ilustracija, Foto: Tamara Trajković

svašta

SAD SMO SVE VIDELI! CEGER ZA PIJACU IZAZVAO TOTALNI HAOS: Kada ga vidite biće vam SVE JASNO, pa kuda IDE OVAJ SVET?

Kako je jedan ceger uspeo da podigne toliku buru?

Objavljeno: 18:10h

Brendovi visoke mode neretko diktiraju trendove, a njihova originalnost i jednostavnost omogućila da svoje komade prodaju za velike sume novca.

Ovog puta luksuzni modni brend Balenciaga, koji često puni novinske stupce zbog neobičnih proizovda, je lansirao novi bizarni proizvod.

U pitanju je muška torba koja izgleda kao obični ceger, koji često nosimo u poseti supermarketu ili pijaci.

Kako navode iz ove modne kuće, praktična torba s fotografijama hleba, bobičastog voća ili povrća ima podesive naramenice koje se mogu i skinuti.

Ona ima specijalne metalne delove (koji se na reklamnoj slici ni ne vide), a nisu od običnog metala nego od srebra. A da slučajno ne bi došlo do zabune, te ovu luksuznu torbu slučajno pomešao sa običnim cegerom, na prednjoj strani je utisnut logo Balenciage.

Cena prava sitnica

Torba može da se kupiti u odabranim Balenciaginim radnjama i putem interneta za 2.990,00 dolara (oko 32.500 dinara). Na Instagram stranici poznatog brenda ljudi nisu baš bili oduševljeni.

Ko je ovde lud?

"Pa ovo izgleda kao obična torba za kupovinu", "Vi se sigurno zezate!"; "Ovo služi samo za privlačenje pađnje", "Moja baba ima isti ovakav", neki su od komentara. Ipak, neki misle da su prozreli Balenciaginu nameru.

"Meni se ovo sviđa jer se Balenciaga sprda s bogatima tako što čini da izgledaju siromašno", kazao je jedan pronicljivi komentator.

Ipak, ovo nije prvi put da ovaj luksuzni brend prodaje ovakve stvari. Nedavno je lansirao narukvicu koja izgleda kao lepljiva traka, a ranije i kesu za đubre koju su prodavali kao luksuznu torbu.

Bonus video:

00:59

„Pokretna vozna pijaca”

(Espreso/Kurir/Andrijana Stojanović/Preneo: V.Š)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.